Francis Blok – Beste Zakenvrouw 2010

Op woensdag 20 oktober 2010 is Francis Blok van Zaanstad Schilderwerken verkozen tot de Beste Zaanse Zakenvrouw met Personeel van 2010. Carla van den Puttelaar van Vakblad Kleur & Stijl is de Beste Zaanse Zakenvrouw zonder Personeel van 2010 geworden. De prijsuitreiking vond plaats tijdens het sprankelende netwerkevent ‘Bruisende Zaken’ in de Chocoladefabriek in Zaandam, georganiseerd door het VrouwenNetwerk ZaanstadPlus.

zakenvrouw2010_1

Francis Blok (links), Directeur van Zaanstad Schilderwerken BV,
Beste Zaanse Zakenvrouw met Personeel 2010

Daar waar er in Nederland drie vrouwelijke directeuren van schildersbedrijven zijn heeft Francis haar plek stevig ingenomen in de Zaanstreek en Zaanstad Schilderwerken stevig op de kaart gezet.

Met haar team verzorgt ze het schilderwerk voor voornamelijk grote projecten, bijvoorbeeld supermarkten, scholen, kinderdagverblijven, zwembaden, ziekenhuizen en monumentenzorg. Francis heeft een heldere visie op ondernemen waarbij de klant centraal staat. Om die klant optimaal te bedienen biedt ze een breed scala aan diensten, technieken en materialen aan. Zo verzorgt Zaanstad Schilderwerken bijvoorbeeld ook wandafwerking, belettering, beglazing, cleaning, gevelimpregnereing en betonbescherming. Ze past antibacteriële coatings toe en investeerde in de nieuwste verfspuittechnieken, maar heeft ook voortdurende aandacht voor de milieu eisen. Francis staat voor het waarborgen van kwaliteit, open communicatie en persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid.

Francis Blok onderscheidt zich door haar vakkennis, visie op ondernemen en personeelsbeleid. Ze staat met twee voeten op de grond en is recht door zee. Ze ziet geen problemen, alleen uitdagingen en die gaat ze niet uit de weg. Van oorsprong afkomstig uit de gezondheidszorg heeft ze zich met groot doorzettingsvermogen in korte tijd de verftechniek en het runnen van een bedrijf met inmiddels twintig mensen, eigen gemaakt.

Reacties zijn gesloten.