Al 40 jaar!

 

Op 9 februari is het 40 jarig jubileum van Zaanstad Schilderwerken BV. Ik wil ons team bedanken voor hun inzet, hun kwaliteit de service en gezelligheid, die wij de afgelopen jaren samen hebben gerealiseerd.

Tevens wil ik onze opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen in Zaanstad Schilderwerken BV de afgelopen jaren. Ook in de toekomst kunt u erop vertrouwen dat de service en kwaliteit altijd op de 1plaats voor ons zal staan.

Bedankt allemaal!

 

Welkom bij Zaanstad Schilderwerken b.v.

Hartelijk welkom op de website van Zaanstad Schilderwerken BV. Zaanstad Schilderwerken BV is al 40 jaar een familiebedrijf in ontwikkeling. De kracht van de ontwikkeling zit in de voortdurende innovatie.

Ons bedrijf onderscheid zich in de visie op langere termijn. Onze vakbekwame oer Hollandse ambachtslieden staan voor enthousiasme en kwaliteit, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Met hun jarenlange ervaring binnen ons bedrijf groeien zij mee met de eigentijdse eisen die het schildersvak vraagt, en zijn daarmee de motor van het bedrijf. Zij dragen hun kennis en ervaring weer over op de jongere generatie,waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Om u op uw wenken te bedienen is onze organisatie zo ingericht dat wij zeer adequaat en flexibel kunnen werken.Aan de leiding van Zaanstad Schilderwerken BV staat Francis Blok een van de vijf vrouwelijke directeuren in Nederland in de schildersbranche. Door haar bedrijfsvoering werd Zaanstad Schilderwerken BV in 2001 en 2004 genomineerd voor de Kroon op het Werk Prijs. Dit is een prijs voor bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van verzuim en reïntegratie beleid (link workshop verzuimmanagement). In 2011 mocht zij de prestigieuze prijs in ontvangst nemen van Beste Zaanse Zakenvrouw.

Deze kennis en ervaring deelt zij onder andere met MKB bedrijven, start-ups en ZZP’ers. Voor deze kennisoverdracht houdt Francis jaarlijks zo’n zes tal workshops. Zij ontwikkelde hier voor de specifieke BPF methode. Wilt u meer weten over de workshop belt u dan tel.: 075-6310154. Kijkt u verder op onze website, bij de 5 sterren vaklieden.

Een Kleurrijke Zaanse Groet,

Francis Blok, directeur

 

 

Reacties zijn gesloten.